Betaalmethoden

Bij Stoelenloods.nl kunt u een bestelling op verschillende manieren betalen, namelijk:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en makkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat direct een koppeling maakt met uw internetbankier programma bij een online aankoop. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, ASN Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS bank, Triodos bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de beveiligde en vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Stoelenloods.nl maakt gebruik van de iDEAL koppeling via een externe partij genaamd Mollie.

Bankoverschrijving
Stoelenloods.nl geeft de voorkeur aan betaling met iDEAL, omdat deze transacties direct zichtbaar zijn. Mocht u liever via bankoverschrijving willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Via bankoverschrijving dient u wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van uw bank. In het bestelproces kiest u dan voor de betaalmethode “Via Bankoverschrijving”. Vervolgens kunt u het orderbedrag overmaken op NL22 KNAB 0257 6878 66 t.n.v. M.F van Silfhout Stoelenloods. 

Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kunt u een nieuwe bestelling plaatsen.

Contant
Contant betalen is alleen mogelijk wanneer u de producten ophaalt op locatie.
Afhalen of het bekijken van de stoelen kan op afspraak. Neem contact op met Martijn van Silfhout op 0615411489 of mail naar info@stoelenloods.nl
Afhaal locatie: de Bijl 4, 6721ZN, Bennekom.

 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein